Lancering nieuwe KNHB bondsapplicatie 'HockeyWeerelt'

Lancering nieuwe KNHB bondsapplicatie 'HockeyWeerelt'

In 2014 gaf de KNHB in haar Visie 2020 onder andere aan de ambitie te hebben in 2020 een verbeterde netwerk en servicegerichte organisatie te zijn. In navolging van deze ambitie heeft de organisatie een uitgebreide herijking ondergaan, waarmee de organisatie van de KNHB nu toekomstbestendig is ingericht. Aansluitend op de veranderingen in de organisatie en de wensen naar de toekomst is onderzocht hoe de daarbij passende digitale strategie en ICT architectuur eruit moeten zien, zodat alle genoemde ontwikkelingen goed op elkaar blijven aansluiten.

Naar aanleiding van de resultaten van dat onderzoek is eerder dit jaar besloten om een eigen bondsapplicatie te bouwen. Hieraan is de afgelopen maanden hard gewerkt en per 1 januari stapt de KNHB over van LISA Bond naar de nieuwe bondsapplicatie ‘HockeyWeerelt’.

Hoewel zowel de KNHB, als LISA en ook AllUnited de overgang naar HockeyWeerelt vanzelfsprekend zo soepel mogelijk wil laten verlopen, begrijpen we ook dat er vanuit verenigingen vragen zullen zijn over de applicatie en de overgang. Daarom hebben wij alle informatie en een overzicht van veelgestelde vragen op genomen in het artikel ‘HockeyWeerelt’ nieuwe bondsapplicatie KNHB.

Deel deze pagina