10. Actie

Ga aan de slag! 

Lang genoeg geanalyseerd, gepraat, onderzocht en gepland. Tijd om over te gaan tot actie!

Clubdesigns 

Om je op weg te helpen hebben we in de online tool ‘Clubdesigns‘ een aparte categorie opgenomen met een poster, flyer en verschillende visuals voor social media in de stijl van de Boeien en binden van jeugd campagne. Deze uitingen kun je gebruiken voor jullie activiteiten of eigen campagne voor het boeien en binden van jeugd op jullie vereniging. 

Hoe werkt het

Hockeyverenigingen kunnen in hun verenigingssysteem (LISA of AllUnited) één of meerdere personen koppelen aan de KNHB Functie ‘Clubdesigns’. Daarmee krijg je toegang tot de tool. Op de website hockey.clubdesigns.nl kun je vervolgens inloggen met je hockey- of je verenigingsaccount. Eenmaal in de tool kun je een ontwerp kiezen. Van ieder ontwerp zijn meerdere varianten beschikbaar. Op deze manier kun je variëren in de uitstraling van je uitingen, maar je kunt er ook voor kiezen een specifieke lijn vast te houden. Hoe dan ook: ieder ontwerp ziet er professioneel uit.

Let op: als je iemand hebt gekoppeld aan de functie, dan duurt het een werkdag voordat je toegang is geregeld. 

Je kunt verschillende elementen in de ontwerpen aanpassen. Als je tevreden bent, dan kun je je ontwerp downloaden als PDF of direct door naar het bestellen van drukwerk. De tool is eenvoudig in gebruik en door middel van stappen doorloop je het proces van ontwerp naar bestelling. Voor iedereen die aan de slag gaat met Clubdesigns is een handleiding beschikbaar om je op weg te helpen.

Gebruik onderstaande uitgebreide handleiding om aan de slag te gaan met Clubdesigns. Heb je nog vragen over deze tool? Stel ze gerust via knhb@knhb.nl

Ga terug naar het overzicht

 

Deel deze pagina