KNHB Kennislab – 29 juni: ‘Coachingslessen uit binnen- en buitenland’

Tijdens de bijeenkomst op vrijdag 29 juni 2018 deelden coaches delen hun ervaringen in de eisen en uitdagingen die het coaching vak stelt in binnen- en buitenland. Wat zijn de verschillen en overeenkomsten tussen coachen in Nederland, India, Spanje, Duitsland en Australië? Hierna is het tijd voor een forumdiscussie. Aan de hand van stellingen en vragen uit de zaal gaan coaches de discussie aan over het Nederlandse hockey DNA.

Presentaties

Was je niet bij de bijeenkomst aanwezig en ben je benieuwd naar de presentaties? Of was je er wel bij, maar wil je de presentaties nog eens inzien? We proberen de presentaties van Graham Reid en Santi Freixa zo snel mogelijk online te plaatsen.

Tekeningen Wout Paulussen

Tijdens de bijeenkomst was tekenaar Wout Paulussen aanwezig om – gewapend met potlood en grote vellen papier – te ‘notuleren’ wat er gebeurde. De tekeningen geven een mooie indruk van de dag:

Hockeyvisie artikelen gerelateerd aan dit onderwerp: 

Voor wie zich nog verder wil verdiepen in coachen; op de site vind je diverse Hockeyvisie artikelen die gerelateerd zijn aan dit onderwerp.

Deel deze pagina