Sessie ‘Eén op één met Deloitte’ komt te vervallen

Deze sessie is komen te vervallen, aanmelden is dus niet meer mogelijk. 

Vanwege een wijziging in de btw-sportvrijstelling is er per 1 januari 2019 een nieuwe subsidieregeling voor amateursportverenigingen van kracht; de ‘Stimulering bouw en onderhoud van sportaccommodaties’. Omdat die wijziging ook consequenties kan hebben voor hockeyverenigingen, organiseerden we samen met onze partner Deloitte op 3 december 2018 een webinar. Tijdens het webinar gingen Nienke Roetert Steenbruggen (Senior manager Legal, Deloitte) en Rob Peters (Senior manager Indirect Tax, Deloitte) samen met Karin van Willigen (Manager Financiën en Bedrijfsvoering, KNHB) in op één specifieke vraag die we vaak horen:

‘Is het hebben van een stichting (voor het onderbrengen van de accommodatie) vanaf 1 januari 2019 nog wel zinvol?’

Een begrijpelijke vraag, aangezien deze stichting tot en met 2018 met btw te maken had en vanaf 1 januari 2019 niet meer.  Webinar gemist? Je kunt het hier terugkijken.

 ‘Eén op één met Deloitte’

Zit je met nog meer vragen omtrent dit onderwerp en wil je graag zelf in gesprek met Nienke en Rob? Zij zijn tijdens het Nationaal Hockeyconges tussen 14.00 en 16.00 uur aanwezig om jouw vragen te beantwoorden. Meld je hieronder aan voor een 10-minutensessie ‘Eén op één met Deloitte’ en geef direct ook je drie meest prangende vragen aan ons door.

Deze sessie is komen te vervallen, aanmelden is dus niet meer mogelijk. 

Deel deze pagina