Meld je aan voor een sessie ‘Eén op één met Deloitte’ | #NHC2019

Vanwege een wijziging in de btw-sportvrijstelling is er per 1 januari 2019 een nieuwe subsidieregeling voor amateursportverenigingen van kracht; de ‘Stimulering bouw en onderhoud van sportaccommodaties’. Omdat die wijziging ook consequenties kan hebben voor hockeyverenigingen, organiseerden we samen met onze partner Deloitte op 3 december 2018 een webinar. Tijdens het webinar gingen Nienke Roetert Steenbruggen (Senior manager Legal, Deloitte) en Rob Peters (Senior manager Indirect Tax, Deloitte) samen met Karin van Willigen (Manager Financiën en Bedrijfsvoering, KNHB) in op één specifieke vraag die we vaak horen:

‘Is het hebben van een stichting (voor het onderbrengen van de accommodatie) vanaf 1 januari 2019 nog wel zinvol?’

Een begrijpelijke vraag, aangezien deze stichting tot en met 2018 met btw te maken had en vanaf 1 januari 2019 niet meer.  Webinar gemist? Je kunt het hier terugkijken.

Meer vragen? Meld je aan voor een sessie ‘Eén op één met Deloitte’ tijdens het Nationaal Hockeycongres 2019

Zit je met nog meer vragen omtrent dit onderwerp en wil je graag zelf in gesprek met Nienke en Rob? Zij zijn tijdens het Nationaal Hockeyconges tussen 14.00 en 16.00 uur aanwezig om jouw vragen te beantwoorden. Meld je hieronder aan voor een 10-minutensessie ‘Eén op één met Deloitte’ en geef direct ook je drie meest prangende vragen aan ons door.

Let op:

  • het aantal plaatsen is beperkt, dus meld je op tijd aan. De week voorafgaand aan het congres krijg je te horen of je een plek hebt weten te bemachtigen
  • de sessies met Nienke en Rob zijn enkel bedoeld voor deelnemers van het Nationaal Hockeycongres 2019. Als je je aanmeldt voor de sessie ‘Eén op één met Deloitte’ ben je NIET automatisch ook aangemeld voor het Nationaal Hockeycongres. Heb je je nog niet aangemeld voor het congres, dan moet je dat dus nog apart doen via deze pagina.

Deel deze pagina