Bijscholing voor scheidsrechters

Er zijn geen data bekend voor deze opleiding

Ben je scheidsrechter, en wil je een korte cursus volgen? Dan is bijscholing iets voor jou. Deze bijeenkomsten zijn maximaal een dagdeel en vinden online of op locatie plaats. Laat je inspireren door een enthousiaste spreker uit het werkveld!

Webinars

Gedurende het jaar bieden we verschillende webinars aan over actuele thema’s. Heb je zelf een goed idee voor een onderwerp? Vul dan het contactformulier in. Neem ook een kijkje bij evenementen voor de scheidsrechter.

Kosten webinars: gratis

Masterclass

Een masterclass is maatwerk voor jouw vereniging. Weet jij een onderwerp waar jij graag een spreker voor wilt boeken, of wil jij met ons in gesprek over mogelijke onderwerpen? Vul het contactformulier in, dan zorgen we samen voor een mooie invulling van de masterclass op jouw vereniging.

Kosten masterclasses: Gratis via het sportakkoord

KNHB College Tour

Eens per jaar gaan arbitrage en technisch kader gezamenlijk het land in voor de KNHB College Tour. Hierin worden actuele onderwerpen besproken door toonaangevende sprekers. De sessies vinden plaats op 6 locaties in het land en je kan je hiervoor per persoon opgeven. kijk voor meer informatie bij evenementen voor de scheidsrechter.

Fysieke begeleiding bondsscheidsrechter

Als vereniging kun je een dag(deel) fysieke begeleiding van een bondsscheidsrechter aanvragen. Een ervaren en enthousiaste bondsscheidsrechter loopt dan een dag(deel) mee met de scheidsrechters en geeft tips en tricks.

Kosten: Gratis via het sportakkoord

Spelregelcafés online en fysiek

De spelregelcafés keren dit seizoen terug! Hierbij komt een enthousiaste scheidsrechter café houden op jouw vereniging. Ze kunnen fysiek en online worden georganiseerd.

Kosten: Gratis via het sportakkoord

Belangrijk om hierbij te weten is dat het spelregelcafé speciaal op jouw vereniging wordt afgestemd.

Actuele kennis

Zoek je verdieping in je eigen tijd? Neem dan een kijkje in onze laagdrempelige, actuele kennis.

Contact

Wil je je opgeven voor een bijscholing, meer informatie, of een bijscholing boeken? Vul dan het contactformulier in, dan nemen we contact met je op!