Evenementen voor scheidsrechters

Jaarlijks organiseren we evenementen speciaal voor scheidsrechters waaronder de Young Umpire Challenge (YUC) en ondersteunen we sportbrede campagnes zoals #zijfluittop en de Week van de Scheidsrechter.

Young Umpire Challenge (YUC)

Heb je het altijd al leuk gevonden om te fluiten? Ben je tussen de 15 en 21 jaar? Wil je graag nog beter worden of is het zelfs je droom om de Olympische Spelen te halen als internationaal scheidsrechter? Dan zijn we op zoek naar jou en nodigen wij je uit mee te doen met de Young Umpire Challenge!

Wat houdt het in?

De Young Umpire Challenge bestaat uit verschillende uitdagende activiteiten die erop gericht zijn om jou nog meer te leren als scheidsrechter. Jonge bondsscheidsrechters begeleiden je, geven je tips en vinden het leuk hun ervaringen met je te delen!

Aangepast programma

Het programma voor de Young Umpire Challenge 2020 dit voorjaar is als gevolg van alle ontwikkelingen en ingestelde maatregelen rondom het coronavirus komen te vervallen. Schrijf je in via het digitale aanmeldformulier zodat wij jou kunnen informeren zodra wij een alternatief hebben!

De YUC bestaat uit praktische clinics op het veld en is speciaal voor ambitieuze clubscheidsrechters vanaf 15 jaar. Voor de very young umpires van 12 t/m 14 jaar hebben we een apart “future stars” programma. Je kunt in het aanmeldformulier aangeven waar je je voor wilt aanmelden.

Aanmelden

Inschrijven kan via het digitale aanmeldformulier.

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar yuc@knhb.nl

Week van de Scheidsrechter

Ook in 2020 doet de KNHB samen met andere sportbonden mee aan de Week van de Scheidsrechter. Dit jaar is deze van 3 tot en met 11 oktober. Tijdens deze week organiseren we een drietal webinars voor scheidsrechters van verschillende niveaus. Ben jij erbij? Meer informatie over deze webinars en aanmelden vind je op deze pagina.

Deel deze pagina