Promoties Nederlandse scheidsrechters en officials

Promoties Nederlandse scheidsrechters en officials

De FIH heeft op 13 december de nieuwe indelingen en benoemingen van haar officials en scheidsrechters bekend gemaakt. Een aantal officials en scheidsrechters heeft promotie gemaakt en is bevorderd naar een hoger niveau. Daniel Veerman is benoemd tot de nieuwste internationaal scheidsrechter van Nederland, een mooie prestatie van Daniel. Het Nederlandse scheidsrechterskorps is en blijft hierdoor internationaal sterk vertegenwoordigd op de velden. De KNHB feliciteert alle gepromoveerde scheidsrechters en officials en wenst hen veel succes en plezier toe in 2020!

Scheidsrechters

De volgende upgrades zijn doorgevoerd:

  • Coen van Bunge is gepromoveerd naar het Olympic Panel, het hoogste mondiale niveau;
  • Michiel Otten is gepromoveerd naar het International Elite Panel( niveau 3);
  • Paul van den Assum, Lisette Baljon en Maartje de Bruijn zijn alle 3 gepromoveerd naar level 4, het Advancement Panel;
  • Nederland heeft er weer een nieuwe internationaal scheidsrechter bij. Daniel Veerman is opgenomen in het International Panel (niveau 5).

Binnen het zaalhockey hebben Michiel Otten, Lisette Baljon en Maarten Boxma promotie gemaakt.

Umpires Managers

Nederland is internationaal sterk vertegenwoordigd als het gaat om Umpires Managers-benoemingen. Een van de Nederlandse Umpires Managers, Philip Schellekens, zal ook op de Olympische Spelen actief zijn. Philip is daardoor ook gepromoveerd naar het Olympic Panel. Ook Roel van Eert en Mirjam Wessel zijn in een hoger panel geplaatst.

Officials

Rogier Warris zal als official actief zijn op de Olympische Spelen en is hierdoor gepromoveerd naar het Olympic Panel. Daarnaast zijn Michiel Bruning, Michiel Christiaanse en Leon Rutten voor het eerst opgenomen in de FIH Officials Panels.

Deel deze pagina