Keep Playing Summer Edition

Keep Playing Summer Edition

Nu zowel de jeugd als de senioren weer mogen trainen, elk met eigen protocolregels, hoor je eindelijk weer geluiden vanaf de hockeyvelden. Hoe fijn zou het zijn als er de hele zomer op veel hockeyverenigingen door gehockeyd kan worden? Dat is precies wat we willen bereiken met de Keep Playing Summer Edition. Welkome aanvulling op de Keep Playing Summer Edition is dat per 1 juli – met speciale protocollen – de zomerkampen weer georganiseerd mogen worden.

Trainingsvormen voor iedereen

De Keep Playing Summer Edition is een verzameling trainingsvormen voor zowel de jeugd als senioren, die gedurende de zomer gegeven kunnen worden en aansluiten bij de protocollen die gelden op het moment van publicatie. Ook zijn er leuke trainingsvormen voor niet-hockeyers, zodat ook zij kennis kunnen maken met de hockeysport. Uit het totale aanbod, kies je als vereniging de oefeningen die het beste passen bij de doelgroepen op jouw vereniging.

Trainingsaanbod op hockey.nl

Via hockey.nl bieden we iedere week nieuwe oefeningen aan. Om een breed pallet aan mogelijkheden samen te kunnen stellen, vroegen we ook een aantal commerciële partijen om hockeyverenigingen een aanbod te doen. Allereerst maken de vier partijen waarmee de KNHB regelmatig samenwerkt tijdens haar evenementen onderdeel uit van de lijst. Met deze vier partijen heeft de KNHB in het verleden goede ervaringen opgedaan. Maar ook andere partijen bieden we op deze manier de mogelijkheid hun zomeraanbod te laten zien.

Klik hier voor meer informatie over de Keep Playing Summer Edition en de link naar alle oefeningen.

Speciale protocollen maken zomerkampen mogelijk per 1 juli

Sportkampen die zijn aangesloten bij het Steunpunt KinderVakanties, YMCA Nederland, Scouting Nederland, JongNL Limburg, CCI-NL, Jantje Beton, NUSO, NJR of HISWA-RECRON hebben in samenwerking met Nederlands Jeugdinstituut (NJI) een protocol opgesteld. Het protocol wordt onderschreven door de Nederlandse Vereniging voor Kindergeneeskunde en is voorgelegd aan het OMT, RIVM en Ministerie van VWS, directie Jeugd.

Dit protocol is 11 juni goedgekeurd door de overheid. Dat maakt het per 1 juli voor sportkamp organisatoren mogelijk sportkampen, al dan niet met overnachting, te organiseren op sportverenigingen. De organisator is verantwoordelijk voor naleving van het protocol dat bestaat uit drie documenten (tot en met 12 jaar, 13 tot en met 18 jaar en dagactiviteiten). Deze drie protocollen kun je in lezen op https://www.wegaanopzomerkamp.nl/.

Let op: tijdens de sportactiviteiten gelden de (specifieke) sportprotocollen!

 

Deel deze pagina