Voorleesboekje ‘Stockey wil op hockey’ nu ook te bestellen

Voorleesboekje ‘Stockey wil op hockey’ nu ook te bestellen

Eind augustus 2021 introduceerde de KNHB het digitale voorleesboekje ‘Stockey wil op hockey’ dat de KNHB samen met auteur Annemarie van der Eem en illustrator Jasmijn Evans heeft gemaakt.

Stockey heeft één grote wens: hij wil op hockey! Maar dan moet hij eerst goed leren bewegen. Zijn vrienden in het bos helpen hem daarbij. Samen belanden ze in allerlei avonturen. Ze springen, stoeien, klimmen en kruipen. En dat is leuker dan sommige dieren denken! Hoe lopen de avonturen in het bos af? En gaat Stockey op hockey?

Het boekje is speciaal voor jonge kinderen die op hockey willen, met Funkey starten óf het gewoon leuk vinden om te lezen. Met ‘Stockey wil op hockey’ willen we iedereen bewust maken van het belang van een breed motorische basis en dat je hockey stap voor stap moet leren. Een mooi cadeau voor kinderen en ouders die lid worden van jouw vereniging.

Bestel het boekje via HockeyDirect
Het boekje was in eerste instantie alleen digitaal verkrijgbaar maar gezien de enorme vraag, hebben we besloten het ook te laten drukken. Het boekje is daarom vanaf nu ook te bestellen in de website van HockeyDirect.

Deel deze pagina