Districtscompetities Midden Nederland

Op deze pagina vind je allerlei praktische informatie gericht op hockeyen in het district Midden Nederland. Een overzicht van alle districtsmedewerkers en commissieleden vind je onder Organisatie.

Veldhockey

Contactgegevens wedstrijdsecretarissen
In de bijlage tref je een overzicht met de contactgegevens van alle wedstrijdsecretarissen senioren en junioren van district Midden Nederland. Let op: er zijn twee aparte tabbladen aangemaakt: één voor senioren en één voor de jeugd. Ook is er een overzicht met contactgegevens van de wedstrijdsecretarissen in district Noord-Holland in verband met de Jong Seniorencompetitie.

Jongste Jeugd

Aanvangstijden
De Jongste Jeugd wedstrijden starten om 08.30 uur en eindigen om 12.00 uur. Voor verenigingen met een half en/of een kwart veld gelden de volgende afwijkende tijden:

Verenigingen die een half en/of kwart veld ter beschikking hebben, mogen 8-tal en/of 6-tal wedstrijden (let op: niet de 3-tal wedstrijden) op dit veld tot uiterlijk 14.00 uur laten beginnen. Bij uitzondering kan toestemming gevraagd worden aan de portefeuillehouder Jongste Jeugd om een 8-tal wedstrijd op een half veld om 15.00 uur te laten starten. Daarmee moet de tegenstander dan wel instemmen.

Protocol afgelastingen 
Voor het afgelasten van wedstrijden bij de Jongste Jeugd, heeft het district een protocol geschreven, dat je terug vindt in de downloads.

Boschkaboutercompetitie
De Boschkabouterminicompetitie is een leuke en leerzame competitie voor alle clubs in Midden Nederland die teams hebben met 6/7 jarige kinderen (1e jaars Fjes).
In het bijgevoegde PDF bestand vind je hierover meer informatie.

Zaalhockey

In de Nieuwsbrief zaalhockey is meer informatie te vinden over het zaalhockey in Midden Nederland.

Wedstrijdtenues

Bekijk voor alle wedstrijdtenues van de verenigingen in district Midden Nederland de downloads (op alfabet ingedeeld). Zijn er wijzigingen zijn in het tenue van je vereniging, stuur dan een bericht naar zaalhockey.mn@knhb.nl.

Downloads

Deel deze pagina