Districtscompetities Midden Nederland

Op deze pagina vind je allerlei praktische informatie gericht op hockeyen in het district Midden Nederland. Een overzicht van alle districtsmedewerkers en commissieleden vind je onder Organisatie.

Veldhockey

Contactgegevens wedstrijdsecretarissen
In de bijlage tref je een overzicht met de contactgegevens van alle wedstrijdsecretarissen senioren en junioren van district Midden Nederland. Let op: er zijn twee aparte tabbladen aangemaakt: één voor senioren en één voor de jeugd. Ook is er een overzicht met contactgegevens van de wedstrijdsecretarissen in district Noord-Holland in verband met de Jong Seniorencompetitie.

Jongste Jeugd

Aanvangstijden
De Jongste Jeugd wedstrijden starten om 08.45 uur (het is niet toegestaan om eerder te starten) en eindigen om 12.00 uur. Voor verenigingen met een half en/of een kwart veld gelden de volgende afwijkende tijden:

Verenigingen die een half en/of kwart veld ter beschikking hebben, mogen 8-tal en/of 6-tal wedstrijden (let op: niet de 3-tal wedstrijden) op dit veld tot uiterlijk 14.00 uur laten beginnen. Bij uitzondering kan toestemming gevraagd worden aan de portefeuillehouder Jongste Jeugd om een 8-tal wedstrijd op een half veld om 15.00 uur te laten starten. Daarmee moet de tegenstander dan wel instemmen.

Protocol afgelastingen 
Voor het afgelasten van wedstrijden bij de Jongste Jeugd, heeft het district een protocol geschreven, dat je terug vindt in de downloads.

Contactpersonen 
Een overzicht van de contactgegevens van de Jongste Jeugd functionarissen en Jongste Jeugd wedstrijdsecretarissen (29-12-2016) is hieronder bij de downloads toegevoegd.

Dispensaties
Dispensatie vraag je aan voor 1 augustus via het ledenpakket van LISA of All United. Met vragen hierover kun je contact opnemen met Martine van Strien.

Boschkaboutercompetitie
De Boschkabouterminicompetitie is een leuke en leerzame competitie voor alle clubs in Midden Nederland die teams hebben met 6/7 jarige kinderen (1e jaars Fjes).
In het bijgevoegde PDF bestand vind je hierover meer informatie.

Zaalhockey

Voor informatie m.b.t. het zaalhockeyen kunnen teams/coaches/teammanagers contact opnemen met de zaalhockeycommissaris van hun eigen vereniging. Zij zijn het eerste aanspreekpunt binnen de vereniging. Als de zaalhockeycommissaris geen antwoord kan geven, neemt de zaalhockeycommissaris contact op met de districtscommissie. Het is niet de bedoeling dat individuele teams/coaches/teammanagers met de districtscommissie contact opnemen.

Daarnaast is er meer informatie beschikbaar over de zaalcommissie, de zaalcommissarissen en de accommodaties van district Midden Nederland. Je vindt de accommodaties en verenigingen ook in Google Maps. Voor de verschillende overzichten en informatie met betrekking tot het seizoen 2018-2019 is een OneDrive-locatie beschikbaar waar je alle informatie vindt. Tenslotte is er ook een Digitaal Observatie Formulier (DOF) Midden-Nederland.

Het reglement voor de Districtskampioenschappen die plaatsvinden op 19 en 20 januari voor junioren en op 27 januari voor senioren vind je onder de downloads.

Wedstrijdtenues

Bekijk voor alle wedstrijdtenues van de verenigingen in district Midden Nederland de downloads (op alfabet ingedeeld). Zijn er wijzigingen zijn in het tenue van je vereniging, stuur dan een bericht naar district-mn@knhb.nl.

Downloads

Deel deze pagina