Districtscompetities Midden Nederland

Op deze pagina vind je allerlei praktische informatie gericht op hockeyen in het district Midden Nederland. Een overzicht van alle districtsmedewerkers en commissieleden vind je onder Organisatie.

Veldhockey

Contactgegevens wedstrijdsecretarissen
In de bijlage tref je een overzicht met de contactgegevens van alle wedstrijdsecretarissen senioren en junioren van district Midden Nederland. Let op: er zijn twee aparte tabbladen aangemaakt: één voor senioren en één voor de jeugd. Ook is er een overzicht met contactgegevens van de wedstrijdsecretarissen in district Noord-Holland in verband met de Jong Seniorencompetitie.

Jongste Jeugd

Aanvangstijden
De Jongste Jeugd wedstrijden starten om 08.30 uur en eindigen om 12.00 uur. Voor verenigingen met een half en/of een kwart veld gelden de volgende afwijkende tijden:

Verenigingen die een half en/of kwart veld ter beschikking hebben, mogen 8-tal en/of 6-tal wedstrijden (let op: niet de 3-tal wedstrijden) op dit veld tot uiterlijk 14.00 uur laten beginnen. Bij uitzondering kan toestemming gevraagd worden aan de portefeuillehouder Jongste Jeugd om een 8-tal wedstrijd op een half veld om 15.00 uur te laten starten. Daarmee moet de tegenstander dan wel instemmen.

Protocol afgelastingen 
Voor het afgelasten van wedstrijden bij de Jongste Jeugd, heeft het district een protocol geschreven, dat je terug vindt in de downloads.

Dispensaties
Dispensatie vraag je aan voor 1 augustus via district-mn@knhb.nl. Met vragen hierover kun je contact opnemen met Martine van Strien.

Boschkaboutercompetitie
De Boschkabouterminicompetitie is een leuke en leerzame competitie voor alle clubs in Midden Nederland die teams hebben met 6/7 jarige kinderen (1e jaars Fjes).
In het bijgevoegde PDF bestand vind je hierover meer informatie.

Zaalhockey

Voor informatie met betrekking tot het zaalhockeyen kunnen teams/coaches/teammanagers contact opnemen met de zaalhockeycommissaris van hun eigen vereniging. Zij zijn het eerste aanspreekpunt binnen de vereniging. Als de zaalhockeycommissaris geen antwoord kan geven, neemt de zaalhockeycommissaris contact op met de districtscommissie. Het is niet de bedoeling dat individuele teams/coaches/teammanagers met de districtscommissie contact opnemen. Je vindt de accommodaties en verenigingen ook in Google Maps.

De nieuwsbrieven van seizoen 2019-2020 en diverse informatie met betrekking tot de competitie 2019-2020 zijn te vinden onder de downloads.

Competitie data (Senioren, Junioren en Jongste Jeugd) 2019–2020
December 01, 07/08, 14/15
Januari 05, 11/12, 18/19, 25/26
Februari 01/02, 08/09, 15/16

Districtskampioenschappen 2019-2020 (onder voorbehoud)
De Districtskampioenschappen A, B, C-jeugd vinden plaats op zaterdag 25 januari en zondag 26 januari in het Topsportcentrum Almere, Almere.
Het Districtskampioenschap voor Senioren (St. en Res.) vindt plaats op zondag 2 februari in Sporthal Galgenwaard,Utrecht.

Het Reglement Districtskampioenschappen inclusief conceptschema is te vinden onder de downloads.

Wedstrijdtenues

Bekijk voor alle wedstrijdtenues van de verenigingen in district Midden Nederland de downloads (op alfabet ingedeeld). Zijn er wijzigingen zijn in het tenue van je vereniging, stuur dan een bericht naar zaalhockey.mn@knhb.nl.

Downloads

Deel deze pagina