De loopbaan van een scheidsrechter

Vind jij fluiten leuk en wil je jezelf ontwikkelen als scheidsrechter? Bekijk hieronder hoe je de top kunt bereiken!

#Teamfluit

Teamfluit is er voor iedereen die fluiten leuk vindt en zichzelf wil ontwikkelen. Daarvoor zijn er verschillende niveaus om te fluiten. Door het fluiten bereikbaar te maken, kan iedereen een wedstrijd fluiten op zijn eigen niveau.

Ben je een clubscheidsrechter die voor het eerst gaat fluiten of ben je een bondsscheidsrechter? Het maakt niet uit, je maakt deel uit van Teamfluit!

Teamfluit staat voor:

  • Plezier
  • Innovatie
  • Creativiteit
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Uitdaging
  • Netwerken

Zo organiseren wij door het seizoen diverse, leuke evenementen. Denk hierbij aan masterclasses, webinars, toetsen, netwerkbijeenkomsten, wedstrijdanalyses en natuurlijk de Young Umpire Challenge.

Word scheidsrechter. Kom bij #Teamfluit en volg Teamfluit op social media

Jongste hockeyers goed begeleiden
De meeste hockeyers maken voor het eerst kennis met de spelregels in de Jongste Jeugd. Wedstrijden van drie-, zes- en achttallen zijn er nog vooral op gericht om de spelertjes op een speelse, positieve manier iets te leren. Het gaat niet alleen om de spelregels, maar ook om plezier in het veld en opvoedkundige aspecten, op een ongedwongen manier. Wil je meer weten over de spelbegeleiding van de Jongste Jeugd? Klik hier voor meer informatie.

Clubscheidsrechter
Vanaf 15 jaar haalt iedereen zijn scheidsrechterskaart. Dit middels de e-learning in het KNHB College en een digitaal examen. De vereniging meldt je aan voor deze opleiding. Heb je vragen? Stel deze bij je arbitrage coördinator.

CS+ scheidsrechter
Ben jij clubscheidsrechter en vind je fluiten leuk? Dan kun je je verder ontwikkelen! Meld je aan bij de arbitrage coördinator van jouw vereniging voor de CS+ opleiding. Je start via de e-learning in het KNHB College. Na het behalen van de CS+ eindtoets krijg jij jouw CS+ shirt en kun je fluiten als CS+ scheidsrechter. Hierna volgt de praktijkbegeleiding op de vereniging. Meld je dus snel aan via jouw vereniging! Meer weten? Klik hier.

Bondsscheidsrechter worden: goed voor je persoonlijke ontwikkeling
Ben jij toe aan een mooie uitdaging? Dan is de opleiding tot bondscheidsrechter echt wat voor jou! In een half jaar tot een jaar tijd krijg je interessante workshops, begeleiding van je eigen coach en bespreek je bijzondere cases. Je bepaalt zelf wat je na je opleiding doet. Ga je voor het allerhoogste en wil je doorgroeien? Of vind je het heerlijk om in je eigen district te fluiten, zodat het goed inpasbaar is in het verenigingsleven en je privéomstandigheden? Alles is mogelijk! Kijk hier voor meer informatie.

Deel deze pagina