KNHB en JOGG verlengen samenwerking

KNHB en JOGG verlengen samenwerking

De KNHB heeft de ambitie heeft om een gezonde, sportieve leefomgeving voor kinderen te bevorderen. Om deze ambitie te bereiken, werken we al 10 jaar intensief samen met JOGG. Door deze samenwerking kunnen hockeyclubs door JOGG begeleid worden bij het gezonder maken van de sportlocatie.

Om hockeyclubs in de toekomst te kunnen blijven ondersteunen verlengen KNHB en JOGG de samenwerking. Voorafgaand aan één van de FIH Pro League wedstrijd in het Wagener stadion ondertekenden Erik Gerritsen (KNHB) en Marjolein Bolhuis (JOGG) afgelopen week de nieuwe samenwerkingsovereenkomst.

Over JOGG
JOGG werkt hard aan een maatschappij waarin álle kinderen en jongeren gezond kunnen opgroeien. Dat doet JOGG door de omgeving waarin kinderen veel komen gezonder te maken. Teamfit is de werkwijze waarmee JOGG zich inzet voor een gezondere sportomgeving. Hierbij is er aandacht voor gezonder voedingsaanbod, rookvrije sportterreinen en verantwoord alcoholbeleid. Een JOGG-Teamfit coach begeleidt sportlocaties en –evenementen en geeft daarbij praktische tips en tools. Dit doen zij samen met o.a. NOC*NSF, het Voedingscentrum, de Rookvrije Generatie, sportbonden en gemeenten.

Gezonde sportomgeving
Wil je weten wat je met jouw vereniging kunt doen aan gezondere sportomgeving? Check dan de speciale pagina op onze website.

Deel deze pagina