Speeldagenkalenders

De KNHB stelt per competitiejaar de speeldagenkalender vast. Daarbij gaat het om alle speeldata voor de senioren, jeugd en jongste jeugd.

Speeldagenkalenders 2021-2022

Publicatie speeldagenkalenders

De concept-speeldagenkalenders voor het seizoen 2021-2022 voor de (jongste) jeugd, senioren en 30+, 35+ en 45+  uitkomend in de Bondscompetitie en Districtscompetities zijn gepubliceerd. Daarbij gaat het om alle speeldata voor de senioren, jeugd en jongste jeugd. Indien de actualiteit het van ons vraagt, dan heeft de KNHB de mogelijkheid deze concept-speeldagenkalenders alsnog aan te passen.

De speeldagen voor de Hoofdklasse tot en met 4e Klasse Heren en Dames (standaardteams) en de Gold- en Silver Cup zijn opgenomen in speeldagenkalender Bondscompetitie.
De Landelijke Topklasse en Subtopklasse A- en B-jeugd starten op zaterdag 4 september 2021. De startdatum voor de seniorenteams uitkomend in de Hoofdklasse tot en met de 4e Klasse is 12 september 2021.

Speeldagenkalenders 2022-2023

Publicatie speeldagenkalenders
De concept-speeldagenkalenders voor het seizoen 2022-2023 voor de (jongste) jeugd, senioren en 30+, 35+ en 45+  uitkomend in de Bondscompetitie en Districtscompetities zijn gepubliceerd. Daarbij gaat het om alle speeldata voor de senioren, jeugd en jongste jeugd exclusief de Hoofdklasse t/m 1e Klasse en de Gold- en Silver Cup. Deze kalenders worden later bekend gemaakt. Indien de actualiteit het van ons vraagt, dan heeft de KNHB de mogelijkheid deze concept-speeldagenkalenders alsnog aan te passen.

Deel deze pagina