Speeldagenkalenders

De KNHB stelt per competitiejaar de speeldagenkalender vast. Daarbij gaat het om alle speeldata voor de senioren, jeugd en jongste jeugd.

Speeldagenkalenders 2018-2019

Bijgaand vind je de speeldagenkalenders voor zowel de landelijk georganiseerde competities als de districtscompetities voor het seizoen 2018-2019. Alle speeldata voor de senioren, jeugd en jongste jeugd zijn in de downloads toegevoegd.

Via het bestand ‘welke speeldagenkalender’ kun je zien welke kalender op jouw team(s) van toepassing is/zijn. De speeldagen van Trimhockey, Hockey7 en Damesdoorweeks zijn niet opgenomen in de speeldagenkalenders. Op de pagina’s van de betreffende competities is meer informatie te vinden over de speeldagen.

Voor vragen over de speeldagenkalenders voor de districtscompetitie kunnen jullie je wenden tot het districtskantoor/competitieleiding. Voor eventuele vragen over de kalender Bondscompetitie kun je mailen naar competitie@knhb.nl.

Let op: bijgaande kalenders zijn concepten, dit houdt in dat sommige data nog kunnen wijzigen. Wij verzoeken je vriendelijk daar rekening mee te houden.

Downloads

Deel deze pagina