Speeldagenkalenders

De KNHB stelt per competitiejaar de speeldagenkalender vast. Daarbij gaat het om alle speeldata voor de senioren, jeugd en jongste jeugd.

Speeldagenkalenders 2018-2019

Bijgaand vind je de speeldagenkalenders voor zowel de landelijk georganiseerde competities als de districtscompetities voor het seizoen 2018-2019. Alle speeldata voor de senioren, jeugd en jongste jeugd zijn in de downloads toegevoegd.

Via het bestand ‘welke speeldagenkalender’ kun je zien welke kalender op jouw team(s) van toepassing is/zijn. De speeldagen van Trimhockey, Hockey7 en Damesdoorweeks zijn niet opgenomen in de speeldagenkalenders. Op de pagina’s van de betreffende competities is meer informatie te vinden over de speeldagen.

Voor vragen over de speeldagenkalenders voor de districtscompetitie kunnen jullie je wenden tot het districtskantoor/competitieleiding. Voor eventuele vragen over de kalender Bondscompetitie kun je mailen naar competitie@knhb.nl.

Let op: bijgaande kalenders zijn concepten, dit houdt in dat sommige data nog kunnen wijzigen. Wij verzoeken je vriendelijk daar rekening mee te houden.

Downloads

Speeldagenkalenders 2019-2020

Update: 15 mei 2019

Op donderdag 28 maart 2019 heeft de competitieleiding de (concept) speeldagenkalenders voor de senioren, veteranen en (jongste)jeugd van zowel de Bonds- als Districtscompetitie voor het seizoen 2019-2020 gepubliceerd. Op 14 mei zijn ook de speeldagenkalenders voor de Hoofdklasse, Promotieklasse, Overgangsklasse en 1e Klasse Dames en Heren seizoen 2019-2020 bekend gemaakt.

De KNHB stelt per competitiejaar de speeldagenkalender vast. Daarbij gaat het om alle speeldata voor de senioren, jeugd en jongste jeugd.

Speeldagen Hoofdklasse: toelichting
De eerste speeldag in de Hoofdklasse Dames en Heren staat komend seizoen gepland op 15 september 2019. Op 14 en 15 mei 2020 beginnen de teams aan de play-offs om het Nederlands Kampioenschap 2019-2020.

In oktober staan voor de Nederlandse nationale teams Dames en Heren twee Olympische kwalificatiewedstrijden gepland.  Daardoor in de periode van 14 tot en met 27 oktober geen ronde Hoofdklasse Hockey gepland. Voor teams die Europees Kampioen worden, vervallen deze Olympische kwalificatiewedstrijden. Het Europees Kampioenschap vindt plaats van 16 tot en met 25 augustus a.s. in Antwerpen. Daarna zal indien van toepassing de speeldagenkalender worden aangepast. Er worden dan alsnog 2 speelrondes gepland op de zondagen 20 en 27 oktober en vervallen 2 van de 3 geplande wedstrijden op vrijdag / zaterdag.

Gold- en Silver Cup 2019-2020
De kalender voor de Gold- en Silver Cup volgt op een later moment, naar verwachting begin juni 2019.

Downloads

Deel deze pagina