Speeldagenkalenders

De KNHB stelt per competitiejaar de speeldagenkalender vast. Daarbij gaat het om alle speeldata voor de senioren, jeugd en jongste jeugd.

Speeldagenkalenders 2018-2019

Bijgaand vind je de speeldagenkalenders voor zowel de landelijk georganiseerde competities als de districtscompetities voor het seizoen 2018-2019. Alle speeldata voor de senioren, jeugd en jongste jeugd zijn in de downloads toegevoegd.

Via het bestand ‘welke speeldagenkalender’ kun je zien welke kalender op jouw team(s) van toepassing is/zijn. De speeldagen van Trimhockey, Hockey7 en Damesdoorweeks zijn niet opgenomen in de speeldagenkalenders. Op de pagina’s van de betreffende competities is meer informatie te vinden over de speeldagen.

Voor vragen over de speeldagenkalenders voor de districtscompetitie kunnen jullie je wenden tot het districtskantoor/competitieleiding. Voor eventuele vragen over de kalender Bondscompetitie kun je mailen naar competitie@knhb.nl.

Let op: bijgaande kalenders zijn concepten, dit houdt in dat sommige data nog kunnen wijzigen. Wij verzoeken je vriendelijk daar rekening mee te houden.

Downloads

Speeldagenkalenders 2019-2020

Update: 28 maart 2019

Op donderdag 28 maart 2019 heeft de competitieleiding de (concept) speeldagenkalenders voor de senioren, veteranen en (jongste)jeugd van zowel de Bonds- als Districtscompetitie voor het seizoen 2019-2020 gepubliceerd.

De KNHB stelt per competitiejaar de speeldagenkalender vast. Daarbij gaat het om alle speeldata voor de senioren, jeugd en jongste jeugd.

De kalender voor de Hoofdklasse tot en met 1e klasse Heren en Dames (standaardteams) en de Gold- en Silver Cup volgt op een later moment, naar verwachting medio april 2019. Dit komt omdat we nog in afwachting zijn van de Internationale kalender.

Downloads

Deel deze pagina