Speeldagenkalenders

De KNHB stelt per competitiejaar de speeldagenkalender vast. Daarbij gaat het om alle speeldata voor de senioren, jeugd en jongste jeugd.

Speeldagenkalenders 2020-2021

Publicatie speeldagenkalenders
Ondanks alle onzekerheden als gevolg van het coronavirus ontvangt de KNHB veel vragen over de speeldagenkalenders voor het seizoen 2020-2021.

De competitieleiding heeft op 30 april de (concept) speeldagenkalenders voor de senioren, veteranen en (jongste)jeugd van zowel de Bonds- als Districtscompetitie voor het seizoen 2020-2021 gepubliceerd. Uiteraard maken wij een groot voorbehoud met betrekking tot deze kalenders omdat op dit moment niet duidelijk is wanneer alle sportactiviteiten weer mogen worden hervat. Indien de actualiteit dat vraagt, worden de concept speeldagenkalenders alsnog aangepast. Indamming van het virus en de gezondheid van alle hockeyers en hockeyliefhebbers blijft voorop staan.

Op 10 juli zijn de kalenders voor de competities voor standaardteams Hoofdklasse tot en met 1e Klasse én de data van de Silver Cup en Gold Cup gepubliceerd.

 

Speeldagenkalenders 2021-2022

Publicatie speeldagenkalenders
Op dit moment hebben we nog vol te maken met de gevolgen van het coronavirus. De competities van dit huidige seizoen lijden daar zwaar onder. Toch vinden we het ook belangrijk over de komende zomer heen te kijken naar volgend seizoen. De KNHB ontvangt al veel vragen van verenigingen en hockeyers over de speeldagenkalenders voor het seizoen 2021-2022. De competitieleiding van de KNHB heeft de kalenders voor volgend seizoen daarom inmiddels in concept vastgesteld. Daarbij gaat het om alle speeldata voor de senioren, jeugd en jongste jeugd. Indien de actualiteit dat in de zomer toch nog van ons vraagt, dan heeft de KNHB de mogelijkheid deze concept-speeldagenkalenders alsnog aan te passen.

De concept-speeldagenkalenders voor het seizoen 2021-2022 voor de (jongste) jeugd, senioren en veteranen uitkomend in de Bondscompetitie en Districtscompetities zijn gepubliceerd. De kalender voor de Hoofdklasse tot en met 1e Klasse Heren en Dames (standaardteams) en de Gold- en Silver Cup volgt op een later moment zodra de speeldagenkalender voor de Hoofdklasse afgestemd is. De startdatum voor de teams uitkomend in de Promotieklasse tot en met de 1e Klasse is wel bekend: 12 september 2021. De startdatum voor de teams uitkomend in de Hoofdklasse volgt later.

Deel deze pagina