Technisch Management 3 (TM3)

Er zijn geen data bekend voor deze opleiding

De TM3 opleiding is bedoeld voor Technisch Coördinatoren. Het doel van deze opleiding is de kwaliteit van Technisch Management te versterken. Met behulp van deze opleiding kan de Technisch Coördinator zijn deskundigheid verbreden en verdiepen.

Wat zijn de kerntaken van de Technisch Coördinator?
De opleiding richt zich op de kerntaken van de Technisch Coördinator: a) Organiseren van activiteiten, b) Coördineren van trainers en coaches en c) Volgen van de ontwikkeling van hockeyspelers. Deze kerntaken zijn verankerd in een beroepscompetentieprofiel (BCP) en vormen de basis van de werkzaamheden van de Technisch Coördinator. De workshops en de PGO’s (Praktijkgerichte Opdrachten) geven inhoud aan deze kerntaken.

Ambitie KNHB Expertisecentrum
Elke speler heeft een opgeleide en begeleide trainer/coach.

De opleiding voor Technisch Coördinator is een eerste stap om de begeleiding van trainers en coaches naar een hoger niveau te brengen.

Wat zijn de instroomeisen?

  • Minimaal opleiding Hockeytrainer 2 (HT2) – Elftal (of oude JHT-opleiding) met aantoonbare ervaring + intake.
  • Gewenste opleiding Hockeytrainer 3 (HT3) (of oude A-diploma) met aantoonbare ervaring.
  • Aantoonbare ervaring als Technisch Coördinator (TM3) binnen een vereniging.
  • Werkzaam als Technisch Coördinator (TM3) binnen een vereniging.

* Indien je niet aan bovenstaande instroomeisen voldoet, en je hebt toch belangstelling de opleiding te volgen, dan kun je contact opnemen met het KNHB Expertisecentrum (030-3077665) voor een intakegesprek.

Studiebelasting
De opleiding bestaat uit verschillende workshops. De workshops duren ieder drie uur. Rondom de workshops kun je eigen initiatief nemen door je in te lezen of voor te bereiden. De vijf PGO’s vragen in totaal (gemiddeld genomen) tussen de veertig en vijftig uur zelfstudie.

Eindgesprek
Als het portfolio met de vijf uitgewerkte PGO’s door de leercoach als voldoende is beoordeeld, ga je op voor een vakinhoudelijk eindgesprek met de PVB-beoordelaar op basis van enkele cases .

Wanneer ontvang je het diploma?
Indien het portfolio voldoende is, almede het eindgesprek, dan ontvang je een diploma.

Kosten
De TM3 opleiding kost € 995,-.

Waar vindt de opleiding plaats?
De opleiding vindt plaats op het KNHB bondsbureau: Orteliuslaan 1041 Utrecht. De workshops zijn van 19.30 uur tot 22.30 uur.

Op deze opleiding zijn de leveringsvoorwaarden TM3 van toepassing.

Leveringsvoorwaarden TM3


Inschrijven

Voldoe je aan de toelatingseisen, dan kun je je aanmelden door een e-mail te sturen aan het KNHB Expertisecentrum. Indien je twijfelt of je voldoet aan de toelatingseisen, dan kun je contact opnemen met het KNHB Expertisecentrum (030-3077665) voor een intakegesprek.

Folder TM3 2020-2021