Succes bereik je samen!

Volvo is sinds 1994 partner van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond en investeert al 25 jaar structureel in de Nederlandse hockeysport. De laatste 12 jaar richt Volvo zich in het bijzonder op de talentontwikkeling binnen de Nederlandse hockeysport. Dit doet Volvo niet alleen op nationaal, maar ook op lokaal niveau.

De Volvo Clubbonus en Volvo Clubbonus Selekt
Volvo neemt haar rol als partner van de Nederlandse hockeysport serieus. Daarom vinden zij het belangrijk om hun dealers te stimuleren samen te werken met de hockeyverenigingen in de regio, daar waar de hockeyverenigingen en de Volvo-dealers midden in de hockeysamenleving staan. Sinds 2010 beloont Volvo de samenwerking van een groot aantal Volvo-dealers en hockeyverenigingen met de Volvo Clubbonus.

Wat houdt de Volvo Clubbonus in?
Een hockeyvereniging die een partnership heeft met een Volvo-dealer, ontvangt een bonus van € 1.000,- bij aankoop of lease van een nieuwe Volvo door een lid dan wel ouder/verzorger van een lid van de betreffende hockeyvereniging. Daarnaast geeft Volvo Car Nederland ook € 500,- bonus aan een hockeyvereniging bij aankoop van een Volvo Selekt Occasion door een lid dan wel ouder/verzorger van een lid van de betreffende hockeyvereniging.

Onderaan deze pagina vind je een voorbeeldmail die Volvo voor de verenigingen heeft opgesteld. Hiermee kun je de leden van je verenigingen op de hoogte brengen van dit initiatief.

Wat moet je doen om voor je vereniging een clubbonus te bemachtigen?

  • Stap 1: Koop of lease een nieuwe Volvo of een Volvo Selekt Occassion bij de Volvo-dealer waar je hockeyvereniging een samenwerkingsovereenkomst mee heeft.
  • Stap 2: Vul samen met de verkoopadviseur het overdrachtsformulier in.’
  • Stap 3: De hockeyvereniging ontvangt € 1.000,- van Volvo Car Nederland bij een nieuwe Volvo en € 500,- voor een Volvo Selekt Occasion.

Nog geen partnership met de lokale Volvo-dealer?
Heeft jouw hockeyvereniging nog geen partnership met de lokale Volvo-dealer, maar ben je wel geïnteresseerd? Neem dan contact op met events@volvocars.com.

Betrokkenheid Volvo
Als partner van de KNHB zie je Volvo’s betrokkenheid ook terug:

  • als shirtsponsor en partner van Jong Oranje;
  • bij landelijke en regionale talentontwikkeling van de KNHB;
  • als sponsor van internationale hockeyevenementen in Nederland.