Benchmark Dashboard live!

Benchmark Dashboard live!

Afgelopen vrijdag is het vernieuwde Benchmark Dashboard live gegaan. In dit Dashboard zijn de resultaten opgenomen van de Verenigingsmonitor 2020 die 3 weken geleden is gesloten. Nieuw dit jaar is dat hockeyverenigingen zich ook kunnen vergelijken met andere sportverenigingen, zoals korfbal en turnen.

Meer deelnemende verenigingen dan ooit!
Deze editie van de Verenigingsmonitor was de meest succesvolle tot nu toe: 175 verenigingen vulden de vragenlijst in. Erik Gerritsen, directeur KNHB, is verheugd over het feit dat zoveel verenigingen met de Verenigingsmonitor 2020 aan de slag zijn gegaan: “Vergelijkende informatie over verenigingen is altijd erg waardevol als input voor beleid en verbeteringen, zowel voor de verenigingen als voor de KNHB.”

Inzicht in de kwaliteit van je vereniging
Via het Benchmark Dashboard kom je op allerlei gebieden meer te weten over de kwaliteit van je eigen vereniging ten opzichte van andere verenigingen. En je kunt van elkaar leren; op welke terreinen gaat het goed en waar kun je nog verbeteringen doorvoeren? Inzichten die je vervolgens kunt gebruiken voor (het herijken van) toekomstbestendige plannen voor je vereniging. Ook kun je gerichte ondersteuning krijgen van de KNHB.

Ben je benieuwd naar de resultaten? Inloggen In de Benchmark Dashboard kan via verenigingsmonitor.nocnsf.nl. De benodigde inloggegevens zijn verstuurd naar de besturen van de verenigingen die de Verenigingsmonitor 2020 hebben ingevuld.

Meer weten?
Heb je vragen over het Benchmark Dashboard en/of de Verenigingsmonitor? Op deze pagina vind je alle informatie, zoals de vragenlijst, handige links en veelgestelde vragen.

Deel deze pagina